Hosted VoIP

Meer informatie over hosted VoIP?

U heeft er vast wel eens wat over gelezen of over gehoord, maar heeft u ook een idee wat het is: Hosted Voice over IP? Ook wel ‘bellen in de cloud’ genoemd. Kenmerk van deze oplossing is dat u niet investeert in een telefooncentrale, maar gebruik maakt van een telefooncentrale ‘op afstand’. Via een dataverbinding is deze telefooncentrale verbonden met uw organisatie.

U behoudt gewoon uw bestaande telefoonnummers en waarschijnlijk kunt u ook voordeliger bellen. U betaalt per maand een vast bedrag voor deze dienst. Uitbreiden is eenvoudig door de aanschaf van een extra gebruikerslicenties.

Er zijn tal van andere voordelen te bedenken, zeker als u beschikt over meerdere nationale – of internationale vestigingen. Denk alleen al aan het kosteloze (internationale) telefoonverkeer tussen deze locaties.

Fixed Mobile Convergence is een ingewikkelde benaming voor ‘vast-mobiel’ integratie. Het is een aanvulling op Hosted VoIP met een extra integratie van uw mobiele telefonie. Uw mobiele telefoon maakt hiermee deel uit van uw vaste telefonie. Organisaties die willen bellen en bereikbaar willen zijn via één toestel zullen erg tevreden zijn over deze oplossing. Eerder genoemde (vaste telefonie) besparingen worden hiermee uitgebreid met onderling gratis gesprekken die via de mobiele telefoon plaatsvinden. Veel voordelen dus.

Fixed Mobile Convergence zal de komende jaren een flinke sprong voorwaarts maken door verbeterde technieken en een lager investeringsniveau voor de ondernemer. Voor u dus!
Interesse? Mail of bel ons voor een vrijblijvend advies.