Mobiele telefonie

Meer informatie over mobiele telefonie?

Het lijkt wel alsof telecomproviders er echt alles aan doen om hun producten en diensten zo ondoorzichtelijk mogelijk te maken. Het vergelijken van tarieven, voorwaarden of kortingen wordt praktisch onmogelijk gemaakt. Het uitzoeken van het beste telecomcontract voor uw organisatie of bedrijf is dan ook een hele klus.

Wij kennen alle ‘trucs’ en rekenmethodes van telecomproviders. We maken mobiele telefonie weer transparant. Daarnaast maken we gebruik van eenvoudig te begrijpen TCO’s (Total Costs of Ownership) zodat u van te voren precies weet wat u gaat betalen bij het afsluiten van een nieuw telecomcontract.
Wij maken gebruik van KPN, Vodafone, Telfort, T-Mobile, Tele2 en Voiceworks als telecompartners. Zij sturen u elke maand de telecomfactuur maar alle overige dienstverlenging, zoals een nieuwe simkaart, het blokkeren van een 06-nummer, opvragen van gegevens bij uw provider en ook de vragen over uw telecomfactuur, dat verloopt allemaal eenvoudig via ons. Korte lijnen, geen lange wachttijden of dure 0909 – nummers, maar eerlijke, snelle en persoonlijke service.
U kan ook bij ons terecht voor nieuwe smartphones en GSM toestellen.

Alles uit voorraad wordt binnen 24 uur geleverd!

Gemak(kelijk) toch?