Skip to main content

Vast-Mobiel integratie bij Walraven Telecom

Wat is Vast Mobiel integratie?

Vast Mobiel Integratie biedt MKB organisaties de mogelijkheid om vaste en mobiele telefonie volledig te integreren en samen te brengen in één telefonieomgeving. Een voordeel van Vast Mobiel Integratie is dat u onder één nummer bereikbaar bent op zowel uw vaste als mobiele toestel.
 
Deze vorm van integratie zorgt ervoor dat uw mobiele telefoon een volwaardig onderdeel wordt van de VoIP telefooncentrale. Hierdoor beschikt u op uw mobiele telefoon over dezelfde functionaliteiten als op uw vaste toestel.

Denk bijvoorbeeld aan: Busy Lamp Field, conference call, verkorte kiesnummers, gespreksopname, CRM / ERP integratie en meer. Daarnaast belt u met uw collega’s door Vast Mobiel Integratie zowel vast als mobiel helemaal gratis!

Zijn mijn huidige mobiele abonnementen hiervoor geschikt?

Ja. Via onze ‘3CX-oplossingen’  kunt u altijd gebruik maken van een ‘vast-mobiel’ – oplossing. 3CX is een op software gebaseerde PBX, die werkt met standaard IP-telefoons op basis van de SIP-norm.

3CX bevat cliënts voor smartphones en Mac- of Windows-laptops waarmee gebruikers vanaf elke locatie hun toestel kunnen gebruiken alsof ze gewoon op kantoor zitten

Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van de oplossingen van uw eigen provider. In dat geval kunnen wij de Broadsoft-oplossingen aanbieden van Telfort, Vodafone en Dean One.

Onze pré's
  • Onafhankelijk in type ‘vast-mobiel’ -oplossing
  • Geen provider ‘lock-in’ - oplossingen
  • Partner van Broadsoft, 3CX en Asterisk – oplossingen
  • Goede – en snelle service
  • Snelle en betaalbare installatie
  • SLA’s op maat

De voordelen van Vast Mobiel integratie

Betere bereikbaarheid

Op uw vaste en mobiele telefoon altijd en overal bereikbaar onder één telefoonnummer 

Efficiënter werken

Vast Mobiel integratie werkt op elke telefoon, zonder dat u gebruik hoeft te maken van een applicatie. Uw mobiele telefoon beschikt over dezelfde functionaliteiten als een vast toestel. Hierdoor zijn uw medewerkers in staat sneller en efficiënter zaken te doen.

Lagere telefoniekosten

Met Vast Mobiel integratie belt u zowel vast als mobiel gratis onderling met uw collega's.

Geen provider ‘Lock-in

Geen provider ‘lock-in’ of te wel: mobiele – en vaste telefonie omgeving hoeven niet van één dezelfde provider te zijn.

Goed alternatief voor dure DECT – installatie

Veel klanten maken nu nog gebruik van draadloze DECT toestellen met bijbehorende basisstations ten behoeve van draadloze communicatie door het hele bedrijf. Met een goede ‘vast-mobiel’ – integratie is een dergelijke dure installatie voor veel organisaties niet meer nodig, uitzonderingen daargelaten waarbij in sommige branches DECT als norm is gesteld voor draadloze communicatie.