Skip to main content

Nieuws

  • Joost Walraven

Anticimex stapt volledig over

Anticimex BV nam contact met ons op met de vraag hoe hun bereikbaarheid geoptimaliseerd kon worden. In de huidige situatie waren alle locaties voorzien van eigen telefooncentrale oplossingen in alle vormen en maten met eigen geografische telefoonnummers. 

De oplossing was natuurlijk eenvoudig door alle zes de locaties op te nemen in één nieuwe hosted 3CX-omgeving met één centraal telefoonnummer in Houten.

Maar voordat daar alle inkomende gesprekken binnenkomen worden de gesprekken eerst slim gerouteerd via een zogenaamde, op maat gemaakte,  'postcode-kiezer' Aan de hand van de ingegeven postcode wordt het inkomende gesprek naar de juiste vestiging gerouteerd. Is men daar ingesprek of niet aanwezig dan wordt het gesprek beantwoord op de vestiging in Houten. 

Over Anticimex:  Anticimex is een internationaal dienstverlenend bedrijf, opgericht in 1934 in Zweden. Door te werken met preventie, nieuwe technologieën en duurzame oplossingen, voldoen we aan de eisen voor een gezonde leefomgeving. Anticimex =  'Leading in Smart Pest Control' . Een grote diversiteit van bedrijven en overheden worden door onze specialisten ontzorgd op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie. 

Bij Anticimex in Nederland werken 220 mensen.