Skip to main content

Nieuws

  • Joost Walraven

Dijklander Ziekenhuis besteedt mobiel uit

Het Dijklander Ziekenhuis met vestigingen in Hoorn, Purmerend, Enkhuizen en Volendam heeft wederom de mobiele telefonie ondergebracht bij Walraven Telecom voor de komende jaren.

Allereerst hebben we weer een scherp nieuw mobiel telefonie contract uitonderhandeld waarin veel flexibiliteit is ingebouwd.

Zowel bestaande - als nieuwe abonnementen hebben allemaal dezelfde looptijd en is een groot percentage abonnementen direct opzegbaar; handig als medewerkers uit dienst treden en hun nummer willen behouden.

Daarnaast controleren bij maandelijks de mobiele telecom factuur en gegeven wij inzicht in het verbruik en de eventueel daarbij extra gemaakte kosten.

Ook alle mobiele hardware (smartphones, tablets, GSM's) en accessoires worden tegen scherpe prijzen ingekocht en altijd binnen 24 uur geleverd.

Ondertussen werken wij al meer dan 10 jaar voor het Dijklander Ziekenhuis, voorheen het Westfriesgasthuis en dat is naar beider tevredenheid.

Over het Dijklander Ziekenhuis:

Bij het Dijklander Ziekenhuis werken in totaal 3000 medewerkers, verdeeld over vier locaties in Hoorn, Purmerend, Enkhuizen en Volendam.
3000 medewerkers – 4 locaties – 27 medische specialismen – 270 medisch specialisten.