Skip to main content

Nieuws

  • Joost Walraven

Hiemstra & De Vries verlengt mobiele telefonie contract

WTC Hiemstra en de Vries

Utrecht

De organisatie ontwikkelaars van Hiemstra & De Vries uit Utrecht hebben behalve een prachtige nieuwe locatie in het WTC Utrecht nu ook een flinke upgrade laten uitvoeren door Walraven Telecom op hun mobiele abonnementen.

Meer Mobiel Internet

De professionals van Hiemstra & De Vries zijn vaak op locatie bij hun klanten. WIFI is dan niet altijd de beste oplossing voor een veilige internetverbinding vandaar dat we de huidige mobiel internetbundels een flink ‘boost’ hebben gegeven zodat iedereen er onbezorgd gebruik kan van maken via een smartphone of via de laptop in combinatie met een opgezette ‘hotspot’.

Bellen naar Europa

Voorheen werden gesprekken vanuit Nederland naar Europa in rekening gebracht. Met een toereikende maandelijkse bundel die inbegrepen is in de vaste maandelijkse kosten behoren deze kosten tot de verleden tijd.

Service

De belangrijkste reden voor Hiemstra & De Vries om het contract weer te verlengen was eigenlijk de service en dienstverlening van Walraven Telecom. Dit verloopt namelijk al jaren naar volle tevredenheid en hebben ze geen omkijken naar.

Over Hiemstra & De Vries

Hiemstra & De Vries bestaat uit meer dan dertig organisatieontwikkelaars en andere professionals. Ze zijn intelligente doeners die gericht zijn op betere maatschappelijke prestaties. Ze versnellen, verbinden, werken mensgericht en laten anderen excelleren. Ze kennen de maatschappelijke trends van morgen en vertalen deze naar het organiseren van vandaag. Binnen het vak van organisatieontwikkeling zijn ze voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen en aanpakken.

Meer weten? https://hiemstraendevries.nl/over-ons-bureau/over-ons-bureau