Skip to main content

Nieuws

  • Joost Walraven

Tijssen Goed voor Dieren kiest voor 3CX

Tijssen groep

Hazerswoude - Rijndijk

Tijssen GoVoDi B.V. heeft besloten de traditionele NEC SV8100 telefooncentrale, nu nog voorzien van  ISDN2 infrastructuur te vervangen voor een 3CX – oplossing ‘uit de Cloud’. Door het ‘opruimen’ van de ISDN2-infrasctructuur kwamen er ook koperaders vrij waardoor eindelijk het sneller gewenste internet gerealiseerd kon worden.

Sneller internet:

Eigenlijk was ‘sneller’ internet de initiële vraag van Tijssen. Doordat er te weinig vrije koperadres beschikbaar waren was het niet mogelijk hoge internetsnelheden te bereiken.

Aangezien de telefooncentrale ook niet meer aan de actuele eisen van voldeed adviseerde Walraven Telecom deze per direct te vervangen voor een 3CX – oplossing ‘uit de cloud’.

Gerealiseerde voordelen?

  • Aanzienlijk lagere maandlasten voor de zowel de spraak – als dataverbindingen;
  • Veel snellere internetverbindingen;
  • 'Vast-mobiel’ - integratie voor medewerkers in de magazijnen;
  • Flexibel te wijzigen telefonieomgeving met het oog op de toekomstige nieuwbouw;

Over Tijssen GoVeDi

Tijssen Goed voor Dieren, gevestigd te Hazerswoude Rijndijk, is een producent van diervoeders. Ze brengen verschillende hoogwaardige eigen merken op de markt en zijn bovendien distributeur van diverse A-merken. Ze leveren uitsluitend aan bedrijven zoals dierenspeciaalzaken, tuincentra, trimsalons en aanverwante bedrijven die in de dibevobranche beroepsmatig actief zijn.

Alle graan- en zadenmengsels voor knaagdieren, kippen, duiven, vogels, paarden etc. worden in hun fabriek onder HACCP certificering gemengd en gereinigd. Deze mengsels kunnen zowel losgestort als gezakt worden geleverd.

Tevens hebben zij een veevoederafdeling met GMP+ certificering van waaruit agrariërs, melkveehouders, maneges en pensionstalhouders worden beleverd.