Scope Scholengroep

“De reden dat we overgestapt zijn naar Walraven Telecom is natuurlijk ook de prijs, die is altijd goed en betrouwbaar, maar belangrijker voor ons: servicesupport”.

Frank van BrenkHoofd ICT

Frank van Brenk, van Scope Scholengroep (een van de grootste scholen in het Groene Hart), werkt graag samen met Walraven Telecom, eigenlijk al vanaf de start.
Frank van Brenk: “Een paar jaar geleden hadden wij problemen met onze telecomzaken en zijn we gaan zoeken naar iemand die ons hiermee kon helpen. Via via zijn we bij Joost terecht gekomen. Destijds werkte Joost nog voor een ander bedrijf. Toen Joost het bedrijf Walraven Telecom oprichtte en wij ons contract moesten gaan verlengen , heb ik meteen ook Walraven Telecom gevraagd om een offerte. En sindsdien zijn we een tevreden klant bij Walraven Telecom.
De reden dat we daadwerkelijk overgestapt zijn naar Walraven Telecom is natuurlijk ook de prijs, die is altijd goed en betrouwbaar, maar belangrijker voor ons: servicesupport. Daar is Joost heel erg goed in, hij geeft altijd goed advies en persoonlijke begeleiding. Daarnaast is het een zeer vriendelijk persoon, dat telt ook voor ons mee.
Hoeveel partijen proberen je wel niet iets te verkopen waardoor alleen hun eigen winst groeit? Het gaat ze er dan niet om hoe ze de klant het beste kunnen helpen of dat het product wat ze hebben uitgekozen voor ons wel het beste product is. Nee dat is dan niet belangrijk. Bij Walraven Telecom is dit totaal niet het geval, Joost denkt juist graag mee met de klant en zoekt naar de beste oplossing. Hij is nuchter, kent zijn klanten goed en weet ook wat de klant wil en kan zo goede producten aanbieden. Natuurlijk moet hij ook zijn boterham ermee verdienen, maar hij is altijd open en eerlijk.
Hij regelt voor ons al het mobiele verkeer
 en adviseert ook over onze vaste telefonie voor de basisscholen en voortgezet onderwijs. Van bemiddeling tot levering. Ideaal, we hebben er geen omkijken naar. Ik stuur een mailtje aan hem, een zin is genoeg, of hij wat simkaarten kan regelen voor ons en dan heb ik ze de volgende dag op mijn bureau liggen”.

© Copyright - Walraven Telecom