Sovos Compliance

“Dat is het gemak van Walraven Telecom, dat ik het met een gerust hart aan hen kan overlaten”.

Karin IkingOfficemanager

Karin Iking, van Sovos Compliance (een Amerikaanse organisatie in de financiële dienstverlening), werkt al 10 jaar lang graag samen met Joost.
Karin Iking: “Ik heb altijd, bij verschillende werkgevers, contact gehouden met Joost. Ik ben heel tevreden over onze samenwerking en zijn inzet. Zijn visitekaartje heb ik altijd goed bewaard en zodra het weer kon heb ik meteen Joost gebeld en ingeschakeld. Joost is namelijk snel, betrouwbaar, goed bereikbaar, eerlijk, oprecht, een heel prettig en relaxed persoon en iemand met een helikopter view. Daarnaast is Joost heel goed in zijn vak, ik denk dat er weinig is wat hij niet weet.

Walraven Telecom regelt voor ons nu eigenlijk alles op het gebied van mobiele communicatie en vaste telefonie. Het is onze vaste telefoonman. We hebben zelf wel een IT man rond lopen hier, maar ook hij is altijd met Joost in contact. Voor onze vaste telefonie zaken bemiddelt Joost met andere partijen. Als hij deze partijen erbij betrekt en zaken uitbesteedt dan zorgt hij ook dat hij daarvoor de verantwoordelijkheid heeft. Mocht er iets zijn met deze partijen dan lost Joost het op. Dat is zo fijn, want als leek heb ik er geen verstand van en ga je af op zijn woord. Ik heb geen tijd om dit te gaan controleren en dat wil ik ook helemaal niet. Joost is daarin gespecialiseerd en ik vertrouw hem volledig daarin. Dat is het gemak van Walraven Telecom, dat ik het met een gerust hart aan hen kan overlaten”.

© Copyright - Walraven Telecom